Кулинарна палитра
Категории
(Преместване във...)
Заешко месо
Пилешки крилца
Крокети
Ориз
Варива
Кюфтета и бургери
Риба
Варени яйца
Субпродукти
▼
вторник, 2 февруари 2021 г.
Салата с кашу и кълнове от кресон
Продукти:
микс от салати
кашу
кълнове от кресон
зехтин
лимонов сок
сол
Приготвяне:
Салатата се измива, отцежда и се слага в подходяща чиния.
Добавят се къловете и кашуто.
Салатата се подправя със зехтин, сол и лимонов сок и се разбърква.
Вижте още
Няма коментари:
Публикуване на коментар
‹
›
Начална страница
Преглед на уеб версията
Няма коментари:
Публикуване на коментар