Продукти:
1/2 гл. лук
2 ск. чесън
7 с. л. пържен домат
7 с. л. кетчуп
1 ч. л. люти люспи
1 ч. л. червен пипер
1 ч. л. чесън на прах
1 ч. л. лук на прах
2 с. л. соев сос
1- 2 с. л. горчица
3-4 с. л. сос Уорчестър
2 с. л. мед
4 с. л. захар
4 с. л. оцет
зехтин
сол
Приготвяне:
- В зехтин се запържват нарязаните на ситно лук и чесън.
- Добавя се захарта и се разбърква непрекъснато, докато се карамелизират, а след това се прибавят останалите продукти.
- Вари се на тих огън около 4-5 минути.
Свинско месо с барбекю сос
Продукти:
1 парче свинско месо(около 2 кг.)
барбекю сос
Приготвяне:
- Месото се намазва с половината от соса, покрива се със стреч фолио и се оставя в хладилник за 12 часа.
- Поставя се в тава с малко вода, покрива се с фолио и се пече в предварително загряна на 200°С фурна около 1 час и 30 минути.
- Фолиото се маха, намазва се с останалия барбекю сос и се пече още 15-20 минути.
Печени ребърца с барбекю сос
Няма коментари:
Публикуване на коментар