понеделник, 19 октомври 2020 г.

Рулца от патладжани с треска

 

Продукти:

2 патладжана

300 г. обезсолена треска

2 картофа

2- 3 скилидки чесън

2- 3 с. л. прясно мляко

олио

Приготвяне:

  • Картофите се сваряват, обелват и намачкват с преса.
  • Рибата се слага във вряща вода за 2- 3 минути.
  • След като се охлади се почиства от кожата и костите и се пасира заедно с чесъна.
  • Картофеното пюре се смесва с рибата, прясното мляко, добавя се сол на вкус и се разбърква.
  • Патладжаните се нарязват на тънки ивици и се пържат в леко намазнен тиган.
  • Върху всеки патладжан се слага част от картофеното пюре и се навива на руло.

Вижте още

       

Няма коментари:

Публикуване на коментар