вторник, 2 ноември 2021 г.

Стек " Антоанета"

 


Продукти:

5 филии хляб

2 яйца

5 филета от свинско месо

5 слайса кашкавал

5 слайса шунка

2 праскови от компот

олио

1 с. л. краве масло


Приготвяне:

  • Яйцата се разбиват с малко сол.
  • Филийките се потапят в яйцето и се пържат в сгорещено олио.
  • След това се отцеждат върху кухненска хартия от излишната мазнина.
  • В друг тиган се загрява кравето масло с малко олио.
  • Месото се поръсва с черен пипер, сол на вкус и се пържи от двете страни до златисто.
  • В тава покрита с хартия за печене се нареждат изпържените филийки хляб.
  • Върху всяка се слага филе, нарязана праскова, шунка и кашкавал.
  • Пече се в силна фурна, докато кашкавала се разтопи.



Вижте още

       

Няма коментари:

Публикуване на коментар