Продукти:
1 свинско бонфиле
1 праскова от консерва
4 слайса бекон
2 слайса шунка
50 г. моцарела
Приготвяне:
- Филето се разрязва надлъжно без да се отрязва докрай, така че да се получи като отворена книга.
- Върху него се слага стреч фолио и се начуква за да се изтъни.
- Поръсва се от двете страни със сол и черен пипер.
- Нареждат се слайсовете бекон и шунка.
- В широката част на месото се слага нарязаната праскова, завива се на стегнато руло и се затваря с помощта на клечки за зъби.
- Рулото се слага в намазнена тава и се пече на 180ºC около 20 минути.
- Малко преди месото да е готово се изважда, махат се клечките за зъби, поръсва се с настъргана моцарела и се връща във фурната, докато сиренето се разтопи.
Няма коментари:
Публикуване на коментар