Продукти:
3 яйца
200 г. кафява захар
200 г. брашно
200 г. моркови
20 г. бадемово брашно
1 пак. бакпулвер
1 ч. л. канела
125 мл. слънчегледово олио
25 мл. кокосово олио
80 г. орехи
Приготвяне:
- Фурната се загрява на 180°С.
- В купа се слагат яйцата, захарта, двата вида брашно, бакпулвера и олиото.
- Разбива се до получаване на хомогенна смес без бучки.
- Добавят се настърганите моркови, канелата, нарязаните орехи и се разбърква добре.
- Сместа се изсипва във форма с размер 11х 26 см. покрита с хартия за печене.
- Пече се около 30 минути, докато забита в средата клечка излезе суха.


Няма коментари:
Публикуване на коментар