Продукти:
6 палачинки
10 с. л. пържен домат от консерва
200 г. кайма
4-5 гъби
1/2 гл. лук
2 ск. чесън
3 топени сиренца
6 слайса кашкавал
подправки за месо
чубрица
50 г. кашкавал за поръсване
Приготвяне:
- В тиган се загрява мазнина и се запържват нарязаните на ситно лук и чесън до омекване.
- Добавят се гъбите и каймата и се разбърква непрекъснато, докато се запържат.
- Накрая се прибавят 6 с. л. домат, нарязаните топени сиренца, подправките, сол и се задушава 1-2 минути.
- Във всяка палачинка се слага слайс кашкавал, плънка и се завива.
- Подреждат се в намазнена тава и се поръсват с останалия домат и настърган кашкавал.
- Пекат се в умерена фурна около 20-30 минути.
Няма коментари:
Публикуване на коментар