* с печени чушки и лук
Продукти:
6 печени чушки
1 гл. лук
2 ск. чесън
50 мл. бяло вино
зехтин
1 стр. розмарин
черен пипер
Приготвяне:
- В малко зехтин се запържва до златисто нарязаният на полумесеци лук.
- Добавят се нарязаните на ивички чушки, розмарина, леко смачканите с обелките цели скилидки чесън и се запържва няколко минути.
- Прибавя се виното, сол, черен пипер и се оставя още 4-5 минути, докато алкохола се изпари.
* с пастет, сладко и желе от горски плодове
* с пастет от маслини, аншоа, печена чушка, кашкавал и рукола
* с авокадо, варено яйце, чесън, майонеза, горчица и черен пипер
* с крема сирене, печени чушки и печен виенски кренвирш
* с варено цвекло, сирене " Горгонзола" , крема сирене и копър
* със сирене Пере Мишел
* с лютеница, сирене и луканка
Няма коментари:
Публикуване на коментар