Продукти:
500 г. свинско месо
1 гл. лук
1 морков
1/2 червена чушка
1/2 зелена чушка
100 г. пушена сланина
3-4 печурки
2 с. л. олио
1 с. л. соев сос
1 1/2 к. л. червен пипер
1 к. л. чубрица
Приготвяне:
- В купа се смесват олиото, соевия сос, червения пипер, чубрицата и се разбърква добре.
- Добавя се месото нарязано на хапки, отново се разбърква и се оставя в хладилник за една нощ.
- Маринованото месо се разпределя върху 4 листа фолио.
- Отгоре се слагат нарязаните лук, чушки, морков, гъби и сланината.
- Поръсват се със сол на вкус и фолиото се свива отгоре, като кесийка.
- Пече се на 220°С около 40 минути.
* Пече се без вода и мазнина.
Няма коментари:
Публикуване на коментар