Продукти:
250 г. паста пенне лисце ( penne lisce)
160 г. риба тон в зехтин от консерва
1 тиквичка
6 - 7 домати чери
10 черни маслини
1 с. л. зехтин
Приготвяне:
- В тенджера с вряща вода се слага пастата да се вари, без да се слага капак.
- Изсипва се в цедка и се измива под течаща студена вода. Оставя се отново да се изцеди.
- Тиквичката се измива и нарязва на кубчета.
- В тиган се сгорещява малко зехтин и се запържва тиквичката само няколко секунди.
- Рибата се прецежда.
- В купа се слага пастата, нарязаните домати, рибата, маслините и тиквичките и се разбърква добре.
Вижте още
Perfecta y deliciosa combinación de ingredientes, me encanta!!! Un saludo y feliz semana!!!
ОтговорИзтриванеMuchas gracias, me alegro que te gusta la receta! Saludos !
Изтриване