Продукти:
200 г. слайса хамон (около 22 броя)
400 г. крема сирене
3- 4 кисели краставички
4- 5 черни маслини без костилки
пресен копър
Приготвяне:
- Нарязват се на дребно киселите краставички и маслините.
- Разбъркват се добре с крема сиренето.
- Добавя се копъра, също нарязан на дребно.
- Кръгли силиконови форми за лед се намазват със зехтин с помощта на четка или салфетка.
- Във всяка форма се поставя парче от хамона, като се стремим да прилепне добре по стените на формата. С чаена лъжица се запълва със сместа от сирене. Бонбона се затваря с хамона, който е останал по краищата.
- Покрива се с прозрачно фолио и се оставят за няколко часа в хладилник.
Приятен апетит!
Вижте още
Няма коментари:
Публикуване на коментар