четвъртък, 23 май 2019 г.

Салата с фарфале, риба тон, каперси и моцарела



Продукти:

250 г. паста фарфале
5-6 бр. чери домати
3-4 с. л. риба тон от консерва
1 с. л. каперси
маслини
100 г. мини моцарелки
див лук

Приготвяне:

  • Пастата се сварява в подсолена вряща вода, според инструкцията на опаковката.
  • След това се отцежда и се измива под студена течаща вода.
  • Отцежда се отново, слага се в купа и се поръсва с малко зехтин.
  • Към нея се добавят нарязаните чери домати, дивия лук, каперсите, сиренето, рибата и маслините.
  • Салатата се поръсва със сол на вкус, разбърква се и се сервира добре охладена.

Няма коментари:

Публикуване на коментар