Продукти:
1 средно голяма кисела зелка
800 г. прошарено свинско месо
5 - 6 скилидки чесън
3 ч. л. червен пипер
10 - 15 зърна черен пипер
2 - 3 дафинови листа
150 мл. олио
Приготвяне:
- Месото се нарязва на парчета.
- Киселото зеле се измива и се нарязва на тънки ивици.
- В олио се задушава зелето за около 15 минути, като се бърка непрекъснато за не загори.
- Поръсва се с червен пипер, разбърква се добре, наливат се 150 мл. вода и се оставя да покъкри 10 минути.
- В тава се слага зелето, месото, чесъна нарязан на едри парченца и подправките.
- Пече във фурна, докато придобие червена коричка.
Вижте още
muy rico
ОтговорИзтриванеwww.pippoincucina.es