Продукти:
200 г. нудълс
2 сварени пипала от октопод
10- 12 скариди
1 морков
1 ч. л. настърган чесън
1 к. л. настърган джинджифил
3- 4 с. л. светъл соев сос
9- те подправки
1 стрък пресен чесън
Приготвяне:
- Нудълсите се сваряват според указанието на опаковката.
- В дълбок тиган се загрява мазнина и се запържва нарязания на ивички морков, чесъна и джинджифила.
- Към тях при непрекъснато разбъркване се прибавят скарите и нарязания октопод.
- След като скаридите променят цвета си се прибавя соевия сос, отцедените нудълси и подправките.
- Разбърква се 4- 5 минути и след като се свали от огъня се поръсва с нарязания на ивички пресен чесън.
Няма коментари:
Публикуване на коментар