четвъртък, 12 март 2020 г.

Нудълс с бамя и скариди



Продукти:

200 г. нудълс

200 г. бамя
250 г. замразени скариди
2 ск. чесън
1 ч. л. настърган джинджифил
1 с. л. лют тайландски сос със скариди
2 с. л. светъл соев сос
лимонова трева на прах

Приготвяне:



  • Нудълсите се сваряват според указанията на опаковката.
  • В дълбок тиган се загрява мазнина и се запържва нарязаната бамя и настърганите чесън и джинджифил.
  • При непрекъснато разбъркване се добавят скаридите, лютия и соевия сос.
  • Накрая се прибавят отцедените нудълси, лимоновата трева и след 2-3 минути се сваля от огъня.

Вижте още

           

Няма коментари:

Публикуване на коментар