понеделник, 22 март 2021 г.

Супа с дробчета, воденички и жълтъци

 


Продукти:

125 г. пилешки дробчета

125 г. сварени пилешки воденички

250 г. жълтъци

1/2 гл. лук

1 ск. чесън

2 л. вода

1 кубче месен бульон

4 шепи фиде

зехтин

жълт оцветител

Приготвяне:

  • В загрята мазнина се запържват нарязаните на ситно лук и чесън, докато придобият златист цвят.
  • Към тях се добавят нарязаните на ситно дробчета и воденички.
  • След това се прибавя водата, бульона и оцветителя.
  • Малко преди супата да е готова се слага фидето, жълтъците и след 4- 5 минути се сваля от огъня. 

Вижте още

       

Няма коментари:

Публикуване на коментар