Продукти:
2 обезкостени пилешки бутчета
1 гл. лук
1 ск. чесън
200 г. сметана
200 г. гръцко кисело мляко
1 ч. л. кокосово олио
5 с. л. пържен домат
2 ч. л. къри
1 ч. л. вегета
1 ч. л. гарам масал
1/2 к. л. джинджифил на прах
1/2 к. л. чесън на прах
1/2 к. л. кориандър
1/2 к. л. кайена
1/2 к. л. кимион
1/2 к. л. куркума
олио
Приготвяне:
- Месото се нарязва на хапки и се запържва в загряна мазнина до златисто.
- В същата мазнина се запържва нарязаният на полумесеци лук и чесъна нарязан на ситно.
- Връща се месото и се добавя млякото, сметаната, кокосовото олио, пържения домат и подправките.
- Вари се на среден огън до готовност на месото, като от време на време се разбърква.
Няма коментари:
Публикуване на коментар