Продукти:
хлебчета
пюре от червен боб
зеле
риган
халапеньо от консерва
домат
бекон
фритиран лук
заквасена сметана
олио
Приготвяне:
- Хлебчетата се намазват от всички страни с олио, разрязват се наполовина и се пекат на горна решетка, докато придобият хрупкава коричка.
- Бекона се нарязва на лентинчки и се пече в тиган, докато се зачерви.
- Зелето се нарязва на ивички и към него се добавя наситнено халапеньо, зехтин, риган и сол на вкус.
- Долната част на хлебчето се намазва с пюре от боб, слага се зеле,нарязан домат и бекон.
- Поръсва се със заквасена сметана, фритиран лук и се покрива с другата част от хлебчето.
Няма коментари:
Публикуване на коментар