петък, 4 октомври 2019 г.

Паста казарече с червено цвекло и сирене




Продукти:

250 г. паста казарече
1 гл. сварено червено цвекло
2-3 скилидки чесън
сирене
магданоз
зехтин

Приготвяне:

  • Цвеклото се разрязва на две, едната половина се нарязва на ивици, а другата се настъргва.
  • Пастата се сварява ал денте в подсолена вряща вода.
  • В дълбок тиган се запържват нарязаните на ситно скилидки чесън и цвеклото.
  • Към тях се добавя отцедената паста и малко от водата, в която се е варила пастата.
  • След като пастата си промени цвета се сваля от огъня.
  • Добавя се натрошено сирене и нарязан на ситно магданоз.


Няма коментари:

Публикуване на коментар