Панини с кренвирш и кисели краставички
Продукти:
2 малки франзели
2 кренвирша
2 кисели краставички
настъргана моцерела
10 с. л. пържен домат от консерва
чесън на прах
риган
кашкавал на прах
1 с. л. зехтин
Приготвяне:
- Домата се смесва със зехтина, чесън и риган на вкус.
- Франзелата се разрязва наполовина и се намазва с домата.
- Поръсва се с кашкавал на прах и се разпределят нарязаните кренвирши и краставички.
- Отгоре се слага моцарелата и се пече в силна фурна, докато сиренето се разтопи.
Панини с риба тон
Продукти:
1 франзела
160 г. риба тон от консерва
1- 2 с. л. бекон
6 с. л. пържен домат
чесън на прах
риган
1 к. л. зехтин
настъргана моцарела
Приготвяне:
- Домата се смесва със зехтина, чесън и риган на вкус.
- Франзелата се разрязва наполовина и се намазва с домата.
- Върху нея се разпределя отцедената риба, нарязания бекон и моцарелата.
- Пече в силна фурна, докато сиренето се разтопи.
Панини с кайма и сос барбекю
Продукти:
франзела
кайма
пушена сланина
подправки за месо
сос барбекю
Приготвяне:
- Каймата се запържва с нарязаната на ситно сланина, подправките за месо и сол, докато придобие златист цвят.
- Добавя се соса барбекю, разбърква се добре и се сваля от огъня.
- Франзелата се разрязва хоризонтално и се намазва със соса барбекю.
- Отгоре се разпределя каймата, моцарелата и се пекат в силна фурна, докато сиренето се разтопи.
Няма коментари:
Публикуване на коментар