Продукти:
1/4 краставица
1 домат
1/4 гл. червен лук
5-6 печурки
80 г. суджук
3-4 сварени пъдпъдъчи яйца
сирене
маслини
магданоз
шарена сол
оцет
олио
Приготвяне:
- Гъбите се измиват, нарязват на четвъртинки и се задушават в малко олио.
- Краставицата и домата се нарязват на кубчета, а лукът на полумесеци.
- Към тях се добавят гъбите, маслините и нарязаният на ситно магданоз.
- Подправя се със олио, оцет, сол на вкус и се разбърква.
- Салатата се поставя в центъра на чинията, около нея се нареждат парченцата суджук, яйцата и се поръсва с настъргано сирене.
Няма коментари:
Публикуване на коментар