Продукти:
2 тиквички
2- 3 сварени яйца
2 консерви риба тон
4 слайса бекон
10 с. л. пържен домат
2-3 с. л. сос барбекю
моцарела
копър
Приготвяне:
- Тиквичките се разрязват по дължина, с лъжичка се издълбава сърцевината и се бланшират за 2-3 минути във вряща подсолена вода.
- В малко мазнина се запържва нарязаната на ситно сърцевина от тиквичките и бекона.
- Добавят се нарязаните яйца, отцедената риба, домата, соса барбекю, копър, сол на вкус и се разбърква.
- Тиквичките се напълват с получената смес и се нареждат в тава покрита с хартия за печене.
- Поръсват се с настъргана моцарела и се запичат в предварително загряна фурна за 20- 25 минути.
Няма коментари:
Публикуване на коментар