петък, 22 март 2024 г.

Градинарски макарони

 


Продукти:

250 г. макарони

300 г. свинско месо

1/2 гл. лук

1 морков

1 шепа гъби

1 шепа грах

1.3 л. бульон

чубрица

подправки за месо

жълт оцветител

брашно

зехтин

Приготвяне:

  • Месото се нарязва на хапки и се поръсва със сол, подправки за месо, брашно и се пържи до златист загар.
  • В същата мазнина се запържват нарязаните на ситно лук, морков и гъби.
  • Месото с връща, изсипва се бульона и се вари 10- 15 минути.
  •  След това се добавят макароните, граха, оцветителя и чубрицата и се вари до готовност.


Вижте още

       

Няма коментари:

Публикуване на коментар