Продукти:
5 сварени яйца
2 стръка праз лук
100 г. бекон
сирене
4 слайса кашкавал
100 г. пържен домат от консерва
чубрица
черен пипер
Приготвяне:
- Праза се нарязва на ситно и се слага в тенджера с вода, колкото да го покрие.
- Вари се, докато водата се изпари, добавя се малко олио и се запържва.
- Яйцата се разрязват по дължина и се нареждат в намазнена тава.
- Върху тях се разпределя праза, нарязания на ситно бекон и натрошеното сирене.
- Покрива се със слайсовете кашкавал и се поръсва с пържения домат, чубрицата и черния пипер.
- Пече се в силна фурна, докато кашкавала се разтопи.
Няма коментари:
Публикуване на коментар