Кулинарна палитра
Начало
Галерия
Салати
салати без месо
салати с месо
салати с риба
Предястия
без месо
с месо
с риба
Супи и сосове
Супи с месо
Супи без месо
Супи с риба
Крем супи
Сосове
Подправки
Ястия
Ястия без месо
Ястия с месо
Ястия с риба
С морски дарове
Тестени
Хлебни изделия
Пици
Паста
Ньоки
Десерти и напитки
Кремове и желета
Сладкиши
Кексове и рула
Торти
Бисквити и сладки
Бонбони
Сладоледи
Десерти с плодове
Напитки
Зимнина
Консерви
Сладка и конфитюри
Туршии
Авторство
понеделник, 18 юни 2018 г.
Пържени бели бъбреци
Продукти:
500 г. бели бъбреци
1-2 ск. чесън
магданоз
зехтин
Приготвяне:
Нарязаните бъбреци се измиват, подсушават и се пържат от двете страни в сгорещена мазнина.
Подправят се със сол на вкус и се поръсват с нарязаните на ситно чесън и магданоз.
Няма коментари:
Публикуване на коментар
По-нова публикация
По-стара публикация
Начална страница
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар