Продукти:
100 г. броколи
1/2 червена чушка
100 г.бейби царевица
1/2 гл. червен лук нарязан на полумесеци
100 г. суров бекон нарязан на ивици
1-2 ск. чесън нарязани на ситно
1-2 сушени люти чушлета
1-2 шайби джинджифил
100 г. соеви кълнове
1 с. л. сос от стриди
2 с. л. сос с ферментирала соя
Приготвяне:
- В 2-3 с. л. олио се запържва месото, лука, чесъна, джинджифила и чушлето, докато месото придобие златист цвят.
- При непрекъснато разбъркване се добавя нарязаната на ивици чушка, броколите, царевицата и продължава да се пържи още 2-3 минути.
- Накрая се прибавя соса с ферментирала соя, соса от стриди, соевите кълнове и след 2-3 минути се сваля от огъня.
Няма коментари:
Публикуване на коментар