Продукти:
250 г. микс от салати
1 авокадо
1 ч. ч. ягоди
5 слайса бекон
За дресинга:
6 с. л. майонеза
2 с. л. захар
2 с. л. оцет
1 ч. л. маково семе
сол на вкус
Приготвяне:
- Салатата се измива и се поставя в купа.
- Авокадото се разрязва на две, и внимателно се маха костилката. С помощта на лъжица се изважда и се нарязва.
- Ягодите се измиват, нарязват се на кубчета и се добавят към салатата.
- Запържва се нарязания на ивички бекон. Оставя се да се отцеди от излишната мазнина върху кухненска хартия.
- В купичка се смесват всички съставки за дресинга.
- Салатата се полива с дресинга и накрая се добавя бекона.
Вижте още
adorei a receita
ОтговорИзтриванеБлагодаря ти Cleusa. Много се радвам, че ти харесва салатата. Поздрави!
ОтговорИзтриване