неделя, 27 септември 2020 г.

Пилешко руло

 


Продукти:

1 обезкостено пиле

6- 7 слайса бекон

6- 7 гъби

5 сварени яйца от пъдпъдък

4 слайса кашкавал

кашкавал

черен пипер


Приготвяне:

  • Нарязаните гъби се пържат в малко сгорещен зехтин и след това се смилат.
  • Пилешкото месо се начуква за да се получи парче с еднаква дебелина.
  • Поръсва се от двете страни със сол и черен пипер.
  • Нареждат се бекона, гъбите, кашкавала и яйцата.
  • Завива се на стегнато руло и се връзва с конец.
  • Рулото се слага в намазнена тава с малко вода и цялата леко смачкана скилидка чесън.
  • Тавата се покрива с фолио и се пече 1 час на 200°С .
  • След това фолиото се маха и се пече още 15-20 минути на 220°С , докато рулото се зачерви, като от време на време се облива със соса от печенето.


Вижте още


       

Няма коментари:

Публикуване на коментар