сряда, 7 февруари 2018 г.

Ловджийска салата



Продукти:

1/4 краставица
1 домат
1/4 гл. червен лук
5-6 печурки
80 г. суджук
3-4 сварени пъдпъдъчи яйца
сирене
маслини
магданоз
шарена сол
оцет
олио

Приготвяне:

  • Гъбите се измиват, нарязват на четвъртинки и се задушават в малко олио.
  • Краставицата и домата се нарязват на кубчета, а лукът на полумесеци.
  • Към тях се добавят гъбите, маслините и нарязаният на ситно магданоз.
  • Подправя се със олио, оцет, сол на вкус и се разбърква.
  • Салатата се поставя в центъра на чинията, около нея се нареждат парченцата суджук, яйцата и се поръсва с настъргано сирене.


Няма коментари:

Публикуване на коментар