Продукти:
1 кг. люти чушлета
150 мл. олио
50 мл. оцет
10 гр. захар
25 гр. сол
25 мл. вода
4 скилидки чесън
20 мл. горещо олио
магданоз
Приготвяне:
- Чушлетата се измиват, отрязват се дръжките, след което се смилат в блендер.
- Слагат се да се варят с олиото, водата, оцета, захарта и солта на умерен огън, докато омекнат.
- Накрая се добавя скълцаният чесън, нарязаният на ситно магданоз, изсипва се горещото олио и се разбърква добре.
- Разпределя се в малки стъклени бурканчета, които се стерилизират 10 минути.
- Получават се 5 бурканчета с вместимост 180 мл.
Вижте още
то4но това тарсех ,благодарй за вкусотийта
ОтговорИзтриванеБлагодаря, радвам се, че ти харесва!
Изтриване