петък, 2 април 2021 г.

Тортили с кайма

 


Продукти:

8 тортили

350 г. кайма

1 ч. л. сос Уорчестър

1 с. л. кетчуп

8 кисели краставички

1 гл. лук

сирене" Чедър"

подправки за буритос

подправки за месо

Приготвяне:

  • Каймата се смесва със соса Уорчестър, кетчупа, подправките, сол на вкус и се разбърква добре.
  • Всяка тортила  се намазва с тънък слой кайма.
  • Пече се няколко минути в леко намазнен тиган от страната на каймата.
  • След това се обръща и върху каймата се разпределят нарязани краставички, лук , сиренето.
  • Прегъва се на две и се пекат за кратко от двете страни.

Вижте още

       

Няма коментари:

Публикуване на коментар