Продукти:
4 пилешки бутчета
150 г. печурки
2 ч. л. горчица
1 ч. л. едрозърнеста горчица
200 мл. сметана за готвене
естрагон
черен пипер
олио
див лук
Приготвяне:
- Половината от горчицата се смесва с малко сол, черен пипер и естрагон.
- Бутчетата се натриват с получената смес и се мариноват около 30 минути.
- Нареждат се в намазнена тава и се пекат до готовност.
- Гъбите се нарязват и се запържват, докато водата която са пуснали се изпари.
- Добавя се сметаната, останалата горчица и след 2-3 минути се сваля от огъня.
- Пилешките бутчета се сервират със сос и се поръсват с нарязан на ситно див лук.
Няма коментари:
Публикуване на коментар