неделя, 11 август 2024 г.

Каубойски боб

 


Продукти:

250 г. боб

1/2 гл. лук

1 ск. чесън

1/4 червена чушка

100 г. кайма

100 г. бекон

1/4 ч. ч. пържен домат

1/3 ч. ч. сос барбекю

олио

Приготвяне:

  • Боба се измива и се накисва от вечерта в студена вода.
  • На сутринта се измива и се сварява.
  • В загряна мазнина се запържват нарязаните на ситно лук, чесън и чушка.
  • Добавя се каймата,  бекона и се разбърква непрекъснато, докато каймата придобие златист цвят.
  • Прибавя се отцеденият боб, домата, барбекю соса разбърква се добре и след 4-5 минути се сваля от огъня.

Вижте още

       

Няма коментари:

Публикуване на коментар