понеделник, 17 август 2015 г.

Лютика със сирене




Продукти:

500 г. зелени чушки

500 г. червени чушки
2 бр. червени домати
1 гл. лук
2 скилидки чесън
магданоз
35 мл. олио
15 мл. оцет
сол
200 г. сирене

Приготвяне:


  • Чушките се опичат, обелват, почистват се от семената и се нарязват на парчета.
  • Лукът и чесънът се нарязват на ситно, посоляват се и се скълцват. Към тях се прибавят чушките и обелените и нарязани на едро домати и също се скълцват.
  • Накрая се добавя оцета и олиото и се разбърква добре.
  • Подправя се със сол на вкус и се поръсва с магданоз и натрошено сирене.

Вижте още

       

Няма коментари:

Публикуване на коментар