неделя, 26 юли 2020 г.

Фарфале с чоризо, царевица и грах



Продукти:

250 г. фарфале
2 парчета чоризо
80 г. замразен грах
80 г. царевица от консерва
2 ск. чесън
200- 250 г. пържен домат от консерва
чубрица
подправки за месо

Приготвяне:
  • Фарфалето се сварява в подсолена вряща вода според инструкцията на опаковката.
  • В загряна мазнина се запържват обелените и нарязани на ситно скилидки чесън.
  • След като придобие златист цвят се добавя нарязаното чоризо, граха и царевицата.
  • Накрая се прибавя домата, подправките за месо и чубрицата.
  • Разбърква се още няколко минути и се сваля от огъня.
  • Пастата се отцежда и се сервира с чоризото и соса.
Вижте още

       

Няма коментари:

Публикуване на коментар