понеделник, 27 юли 2020 г.

Свински джолан с тъмна бира



Продукти:
  • Месото се натрива с горчицата, соевия сос и подправките за месо.
  • Добавя се бирата, купата се покрива със стреч фолио и се маринова в хладилник за 12 часа.
  • След това месото се запечатва в сгорещена мазнина.
  • Добавят се нарязаните на едро лук, моркови и чесън.
  • Прибавя се маринатата, панелата, дафиновия лист, сол на вкус и след 2- 3 минути се сваля от огъня.
  • Всичко се прехвърля в тава, покрива се с фолио и се пече на 180°С за 2.30 часа.
  • След това фолиото се маха и се пече още 10 минути на 220°С.
  • Месото се сервира с морковите и пасирания сос от печенето.


Вижте още

       

Няма коментари:

Публикуване на коментар