Продукти:
6 пилешки бутчета
2 ск. чесън
4 с. л. фъстъчено масло
3 с. л. соев сос
1 с. л. сусамово олио
1 с. л. чили олио
1 с. л. лимонов сок
джинджифил
Приготвяне:
- В купа се слагат нарязаните на ситно чесън и джинджифил.
- Към тях се добавя фъстъченото масло, соевия сос, лимоновия сок, сусамовото олио, чили олиото и се разбърква добре.
- Бутчетата се натриват с получената смес и се оставят в хладилник за 5-6 часа.
- Нареждат се в намазнена тава, покриват се с фолио и се пекат около 25 минути в умерена фурна.
- След това фолиото се маха и се пекат до готовност.
Няма коментари:
Публикуване на коментар