понеделник, 7 август 2017 г.

Ребърца с мармалад от праскови



Продукти:

500 г. свински ребра
4 с. л. мармалад от праскови
парче джинджифил 3 см.
парче канела 2 см.
1 с. л. сос от стриди
2 с. л. бяло вино
3 с. л. светъл соев сос
1 с. л. тъмен соев сос
1 звезден анасон
1 дафинов лист
съчуански пипер
1 ч. л. сусамово олио
1 л. вода

Приготвяне:

  • Ребрата се измиват и се нарязват на парчета с големина 2 см.
  • Слагат се в тенджера заедно с всички продукти без сусамовото олио и мармалада.
  • Покриват се с вода и се варят на слаб огън, като от време на време се разбърква.
  • Когато водата почти се изпари се добавя мармалада от праскови, сусамовото олио и се разбърква добре, така че соса да покрие равномерно ребърцата.



Няма коментари:

Публикуване на коментар