неделя, 24 януари 2021 г.

Ребра с картофи и зелен боб

 


Продукти:

500 г. свински ребра

1 гл. лук

2 ск. чесън

2 картофа

100 г. зелен боб

80 г. хамон

4 кисели краставички

1 кубче месен бульон

зехтин

жълт оцветител


Приготвяне:

  • Ребрата се запържват в сгорещен зехтин, докато се зачервят.
  • В същата мазнина се запържват нарязаните на ситно лук и чесън.
  • Добавят се нарязате хамон, картофи, зеления боб, киселите краставички, ребрата и се разбърква 4- 5 минути.
  • Прибавя се оцветителя, натрошения бульон и вода, колкото да се покрият продуктите.
  • Покрива се с капак и се оставя да къкри на тих огън около 50 минути.

Вижте още

       

Няма коментари:

Публикуване на коментар