Продукти:
12 пилешки крилца
1 с. л. джинджифил
1 с. л. лук
1 ч. л. чесън
4 с. л. магданоз
4 с. л. светъл соев сос
1 с. л. бяло вино
1 с. л. оцет
1 с. л. зехтин
1 ч. л. сусамово олио
2 ч. л. кафява захар
1 ч. л. настъргана лимонова кора
Приготвяне:
- Пилешките крилца се измиват и подсушават.
- Останалите продукти се пасират.
- Крилцата се поставят в купа, заливат се с пасираната смес и се разбъркват за да се напоят добре.
- Покриват се със стреч фолио и се оставят в хладилник 4-5 часа.
- Нареждат се в намаслена тава и се пекат 35 минути в умерена фурна.
Няма коментари:
Публикуване на коментар