Продукти:
250 г. микс от салати
1 ябълка
1 нар
100 г. печурки
1-2 ск. чесън
2 с. л. тиквени семки
олио от трюфел
оцет
1-2 с. л. зехтин
Приготвяне:
- Гъбите се почистват с влажна кърпа и се нарязват на филийки, а чесъна се нарязва на ситно, поливат се със зехтин и се оставят да се мариноват 10-15 минути.
- Салатата се измива, отцежда и се поставя в дълбока купа.
- Ябълката се нарязва на малки кубчета и заедно със зърната от нара се добавят към салатата.
- Гъбите се запичат на тиган с незалепващо покритие без мазнина и се прибавят към салатата.
- Подправя се с оцет, олио от трюфел, сол, разбърква се добре и се поръсва с тиквени семки.
Няма коментари:
Публикуване на коментар