Продукти:
4 яйца
150 г. гъби шимеджи
2 стръка пресен лук
1 люто чушле
1 к. л. джинджифил
черен пипер
кориандър
2 с. л. светъл соев сос
1 ч. л. сусамово олио
2 с. л. слънчогледово олио
Приготвяне:
- В купа се разбиват яйцата заедно със соевия сос, черния пипер и сусамовото олио.
- Пресния лук се почиства и се нарязва на шайби, чушлето на ивици, а джинджифила и кориандъра на ситно.
- В намаслен сгорещен тиган се запържват гъбите, прибавя се лука, джинджифила, чушлето и се разбърква.
- Изсипват се разбитите яйца, кориандъра и се пържи до готовност, като от време на време се разбърква.
Няма коментари:
Публикуване на коментар