понеделник, 11 декември 2017 г.

Свински уши на тиган



Продукти:

3 бр. свински уши
1 дафинов лист
4-5 зърна черен пипер
1-2 зърна кимион
3-4 ск. чесън
1-2 ч. л. червен пипер
магданоз
олио
сол

Приготвяне:

  • Ушите се пърлят, измиват и се сваряват до полуготовност заедно с 2 необелени скилидки чесън, дафиновият лист, черния пипер и кимиона.
  • След това се прецеждат, подсушават, нарязват на парчета и се поръсват с червен пипер и малко олио.
  • Пекат се на тиган с незалепващо покритие.
  • Готовите уши се смесват с 1-2 скилидки скълцан чесън, нарязан на ситно магданоз и се поръсват със сол.

Няма коментари:

Публикуване на коментар