сряда, 14 август 2019 г.

Салата от прясно сирене, червено цвекло и хрян



Продукти:

1 гл. сварено цвекло
400 г. прясно сирене
2 ск. чесън
1 с. л. майонеза
1 с. л. паста от хрян
2 с. л. кисело мляко
копър
магданоз
тиквени и слънчогледови семки

Приготвяне:

  • Сиренето и червеното цвекло се нарязват с мандолина на тънки шайби.
  • Нареждат се в чиния, като се редуват.
  • В купичка се смесват майонезата, киселото мляко, пастата от хрян, пасираните скилидки чесън и нарязан на ситно копър.
  • Салатата се залива със соса, поръсва се с тиквени, слънчогледови семки и нарязан магданоз.


Няма коментари:

Публикуване на коментар