сряда, 11 юли 2018 г.

Пълнена цикория с круши и сирене " Горгонзола"



Продукти:

2 малки цикории
1 круша
100 г. сирене " Горгонзола"
3-4 с. л. орехи

за дресинга:

1 ч. л. горчица
1 ч. л. мед
1 с. л. кисело мляко
1 с. л. зехтин

Приготвяне:


  • Всички продукти за дресинга се смесват и се разбъркват добре.
  • Листата на цикорията се отделят от сърцевината, измиват се и се подсушават.
  • Крушата се почиства, нарязва на кубчета и се смесва с натрошеното сирене и орехите.
  • Във всяко листо се слага по 1-2 ч. л. от сместа и се полива с дресинга.

Няма коментари:

Публикуване на коментар