Продукти:
500 г. пилешки дробчета
250 г. гъби
1 гл. лук
1 ск. чесън
600 г. пържен домат от консерва
кашкавал
брашно
магданоз
чубрица
Приготвяне:
- Дробчетата се поръсват със сол и черен пипер, овалват се в брашно и се запържват за кратко.
- В същата мазнина се запържват нарязаните на ситно лук и чесън, и след като омекнат се добавят гъбите.
- Прибавя се домата, около 150 мл. вода, чубрица, нарязан на ситно магданоз, разбърква се добре и се сваля от огъня.
- Дробчетата се нареждат в тава и се заливат със соса.
- Ястието се пече в умерена фурна около 20- 25 минути, и малко преди да се извади се поръсва с настърган кашкавал.
Няма коментари:
Публикуване на коментар