Продукти:
1 бр. пилешки гърди
брашно
хлебни трохи
олио за пържене
за пастата:
260 г. брашно
320-330 мл. вода
1 ч. л. бакпулвер
1 к. л. фритиран чесън
1 к. л. червен пипер
1 к. л. риган
1 к. л. подправки за месо
Приготвяне:
- Пилешкото месо се нарязва в чопър и се подправя с черен пипер и сол на вкус.
- Всички продукти за пастата се смесват и разбърква, докато се получи гладка и хомогенна смес.
- От нарязаното месо се оформят топчета с големината на лешник, които се овалват в брашно.
- След това се потапят в пастата, накрая в хлебните трохи и се пържат в сгорещена мазнина до златисто.
Няма коментари:
Публикуване на коментар