Продукти:
1 банан (120 г. обелен)
100 г. краве масло на стайна температура
100 г. захар
210 г. брашно
50 г. картофено нишесте
1 ч. л. бакпулвер
3-4 с. л. шоколадови капки
щипка сол
щипка канела
Приготвяне:
- Банана се обелва и пасира.
- Към него се добавя кравето масло, захарта и се разбърква добре.
- Прибавя се брашното предварително пресято с бакпулвера, нишестето, солта и канелата.
- Разбърква се, докато се получи еднородна смес и накрая се добавят шоколадовите капки.
- От получената смес с помощта на лъжица се оформят бисквити, върху тава покрита с хартия за печене.
- Пекат се в предварително загряна на 180°С фурна около 10-12 минути.
Няма коментари:
Публикуване на коментар