неделя, 22 юли 2018 г.

Спагети с панчета



Продукти:

200 г. спагети
100 г. панчета
3 яйца 
30 г. сирене " Грана падано"
зехтин
магданоз
черен пипер

Приготвяне:

  • Спагетите се сваряват ал денте във вряща подсолена вода.
  • В дълбок тиган се запържва нарязаната панчета, докато придобие златист цвят.
  • Към нея се добавят отцедените спагети и яйцата предварително разбити с настърганото сирене. 
  • Разбърква се непрекъснато, докато се получи кремообразна консистенция, и ако е необходимо се долива малко от водата в която са врели спагетите.
  • Накрая се добавя нарязан на ситно магданоз и се поръсва с черен пипер и сол на вкус.


Няма коментари:

Публикуване на коментар