неделя, 23 юли 2017 г.

Пъстра салата с чушки и паста




Продукти:

4 жълти чушки
200 г. паста
2 домата
1 гл. лук
100 г. микс от салати
100 г. сирене "Фета"
маслини
4 с. л кедрови ядки
зехтин
балсамов оцет
сол

Приготвяне:

  • Пастата се сварява във вряща подсолена вода. Отцежда се и се смесва с 2 с. л. зехтин.
  • Добавят се обелените и нарязани на кубчета домати, лук, сирене, маслини и салатата.
  • Подправя се със зехтин, сол, оцет на вкус и се разбърква.
  • Чушките се почистват от дръжките и семената и отвътре се поръсват с малко сол и черен пипер.
  • Пълнят се със салатата и се поръсват с препечени кедрови ядки.


Няма коментари:

Публикуване на коментар